Taivaanmaalarin töitä 2/ Himmelmalerens arbeid 2

img_20161109_213434

Kuvan nimi/Bildets navn: Taivaan maalarin töitä 2 / Himmelmalerens arbeid 2

Kuvaaja/Fotograf:Margit Varvik

Kuvauspaikka/Hvor er bildet tatt: Telegrafbukta

Tarina: Olen syntynyt Oulussa, lähdin seikkailemaan Norjaan 1971, Båtsfjordiin kaloja perkkaamaan. Muutin perheeni kanssa Tromssaan 40 vuotta sitten. Nyt elän yksin, olen eläkeläinen, mutta en työtön. Toimin vapaaehtoisena Pelastusarmeijassa, jossa riittää töitä. Hoidan fyysistä ja psyykkistä kuntoani kävelemällä ympäri Tromssaa kännykkä taskussa ja sen kameralla kuvaamassa kaikkea kaunista. Suosikkipaikkani ovat Telegrafbukta ja sen kauniit auringonlaskut. Toinen suosikki on kaupungin huipulla oleva Prestvannet.

Historie: Jeg er fødd i Oulu, dro på et eventyr til Norge 1971, til Båtsfjord til å renske fisk. Jeg flyttet til Tromsø 40 år siden med familien min. Nå lever jeg alene, er pensjonist, men ikke arbeidsledig. Jeg er frivillig i Frelsesarmen, hvor det er nok arbeid. Jeg tar vare på min fysisk og psykisk helse ved å gå rundt om kring i Tromsø med mobilen i lomma og ta bilder av alt som er vakkert. Min favorittplass er Telegrafbukta og de vakre solnedgangene der. Den andre favoritten er Prestvannet på toppen av byen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s